Logo lasershows.be

Enkele belangrijke kleine lettertjes!Lasershows.be verhuurt lasers en heeft in de verhuur kleine en grote modellen. De grote modellen met vermogens groter dan 100mW worden ENKEL verhuurd aan mensen die kunnen bewijzen dat zij iets van lasers en hun veiligheid afweten of ze worden verhuurd met bediening.
Kleinere modellen kunnen door iedereen gehuurd worden; er wordt wel steeds een kleine veiligheidshandleiding meegegeven die door de klant ook moet worden ondertekend als bewijs dat hij ze heeft gekregen en waarin hij belooft zich eraan te houden.
Lasershows kunnen mits een beetje gezond verstand en mits een gevoel en inzicht voor veiligheid perfect veilig zijn. In verkeerde handen kan het echter misgaan. Ook al is bij het huren of de verhuur van een laser de klant steeds verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen toch vinden wij het onze plicht om de klant erin bij te staan geen gevaarlijke dingen te doen en het gevaar aan te duiden.

Voor speciale toepassingen zoals beursstanden maken wij vooraf een ontwerp en een kostenraming op. Hou er wel rekening mee dat het ontwerpen van een specifieke show even kan duren. Daarom vragen wij om toch minstens 4 weken vooraf reeds met een plan van de beursstand langs te komen en een goede formulering te maken m.b.t. het beoogde effect; alleen op deze manier kunnen wij voldoende impact garanderen.

Zoals al onze verhuren (o.a. verhuur van geluid en licht) worden de lasers en bijhorende toestellen altijd HOOFDELIJK verhuurd (d.i. verhuurcontract wordt opgemaakt op een PERSOON en NIET op een bedrijf). Facturatie op bedrijfsnamen is natuurlijk wel mogelijk.

Dank voor uw aandacht voor onze laserverhuur. Wij hopen u in de toekomst te mogen begroeten als enthousiaste en TEVREDEN klant!!

Minimale resolutie om deze site goed te kunnen bekijken: 1024x768.
Optimale browser: Firefox>2.0